Jump to content
goozman

2B Liga H2H BudgetSznur 2025/26

Recommended Posts

yo, lecimy i tutaj! w związku z prośbą @brzoza91 i @kubaco wspólne zagranie z kolegami tutaj oraz z ekstra awansem @killer7proponowany skład ligi prezentuje się jak niżej. @Feral777 już pewnie gotowy do działań komisarycznych więc o sprawny przebieg ustaleń co do startu 2B zupełnie się nie martwię :)

docelowy rozmiar ligi to 16 zespołów więc max jeszcze 2 osoby mogą dojść. PO  ustawiamy na tygodnie 20-22 (z końcem 29 marca 2026), po sezonie awansują tradycyjnie 3 najlepsze drużyny po PO. nowych uczestników proszę o wpisywanie nazw swoich drużyn dla łatwiejszego rozpoznania. oczywiście w razie niedopasowania daty draftu transfery między ligami A i B są możliwe (najlepiej w grupach rookies z rookies, dawni gracze z dawnymi)

2B Liga H2H BudgetSznur 2025/26

@Wuzer- TheSugarTeam - 13 w I
@brzoza91 - Melo Team - 14 w I
@kubac - LA Ajax - 16 w I

@ernie9005 - Ernie9005
@Feral777 - Spider Pigs

@JacMar - JacMar Sea Wolves Team
@24kobe8 - PRZECHUJE
@Marwat - Muczaczos
@mSala - SLC Dunk
@El-Maniaque - BYDGOSZCZ BULLS
@pokor88 Amatorzy

@Logyz Logyz v8
@cubix1818  Jakub's Sensational Team
@McCauley  Legxacy Team
@Bors25 The Badgers H2H
@Piter  Vegan Vipers

Link do ligi na yahoo: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/167840

Link do ankiety w sprawie draftu: https://doodle.com/group-poll/participate/dGKX8m8d

Data i godzina draftu: 19.10 (niedziela) godz. 21:00

• Like 1

Liga odnowiona. Zaproszenia wysłane. Linki do ligi oraz ankiety podłączone do posta wyżej.

Dołączajcie do ligi i głosujcie w sprawie terminu - sprawnie ogarniamy temat i czekamy na draft :)

5 godzin temu, goozman napisał:

jedna uwaga - @Bors25 zgłosiłeś się jako ostatni a ja gdzieś w ferworze organizacyjnym zgubiłem @pokor88 także musisz czekać na jeszcze jedną osobę, żeby zagrać - bo liga musi byc parzysta. zazwyczaj ludzie się zgłaszają, także nie powinno być problemu

już macie komplet, także po problemie

Panowie dołączamy do ligi i głosujemy w ankiecie. W lidze brakuje jeszcze 3 ekip, głosów w ankiecie więcej.

10 godzin temu, mSala napisał:

To co Panowie? Draft 19:10?

Tak, chyba nie ma co czekać na więcej głosów. Ustawiam 19.10 i widzimy się wszyscy o 21:00 w niedzielę.

@cubix1818 i @Marwat ostatnia szansa na dołączenie do ligi, za niecały tydzień draft. Dwie osoby czekają w kolejce na grę, jeśli do jutra nie dołączycie do ligi będziemy musieli was podmienić z chętnymi z listy rezerwowej.

Cześć, szukam chętnego do zamiany i dołączenia za mnie do 2A, mamy draft na 90% 18.10 o 21.00.

@cubix1818 dołączył, czekamy na Ciebie @Marwat jeszcze i mamy komplet. Jeśli komuś nie pasuje niedziela 21:00 to może próbować się zamienić z @Staniol z ligi 2A. Prośba tylko o informację wcześniej, bo draft już za chwilę.

• Like 1

Siema - dołączam sie do prośby o zamianę. Ktoś chetny na switch do 2A - draft w sb 18/10 g.21? Wasza nd mi pasuje

Jeśli są osoby, którym nie pasuje niedzielny termin to ja też chętnie się zamienię z 2A (sobota) na tę ligę.

Ja się chętnie zamienię 

4 godziny temu, yblue napisał:

Jeśli są osoby, którym nie pasuje niedzielny termin to ja też chętnie się zamienię z 2A (sobota) na tę ligę.

panowie szukamy jeszcze 3 a może nawet chętnych do zamiany dla @Raku85 @Pafsen @yblue

@ernie9005- Ernie9005
@JacMar - JacMar Sea Wolves Team
@24kobe8 - PRZECHUJE
@Marwat - Muczaczos
@mSala - SLC Dunk
@El-Maniaque - BYDGOSZCZ BULLS
@pokor88 Amatorzy

@Logyz Logyz v8
@cubix1818  Jakub's Sensational Team
@McCauley  Legxacy Team
@Bors25 The Badgers H2H
@Piter  Vegan Vipers