Jump to content
goozman

[2025/2026] Draft/rozgrywki - 2A liga H2H Yahoo

Recommended Posts

startujemy z kolejną ligą w najstarszych bodajże drzewkowych rozgrywkach FB H2H polskiego internetu! @Regis nie znalazł czasu na potwierdzenie udziału także jego miejsce zajmuje @Raku85 znany wcześniej z tej ligi jako Kemp40 z teamu Karlikowo.

w tym sezonie PO zagramy w tyg. 20-22 (z końcem 29 marca 2026), tradycyjnie tylko 2 najlepsze teamy awansują do ekstraklasy a 3 najsłabsze spadają poziom niżej.

liga IIA 2025/26
@Bajeczny Bajeczny Team - 9 w I - transfer do 2B za @Winchester 
Savage Starlight
@POLISH MASTERY Polish Mastery - 12 w I

@El-Maniaque/ Leszek Rudolf - Bydgoszcz Bulls
@Sawman  - Basket Łabędy
@josip10/ Błazej - Sprewell Chokers
@vislak06 / Christian - Vistula
goozman Shittake
@pitrekkMurzynskie Czarnuchy
@Raku85Karlikowo

@Nash#13#13/ Łachu - Phoenix Basketball - 1 w 3A
@JacOps London Supersonics - 3 w 3A
@LeonEs Brooklyn Eagles - 2 w 3B

Link do ligi na yahoo:  
https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/77224

Ankieta w sprawie daty draftu: https://doodle.com/group-poll/participate/eXVXLWgb

już po kilku głosach w ankiecie widać, że jedyne terminy draftu jakie możemy brac pod uwagę to 17 lub 18.10 - @Raku85 masz cały tydzień na nie - czy naprawdę wtedy nie dasz rady? prośba też o ustosunkowanie się do powyższych dat pozostałych ligowców:

@Bajeczny @POLISH MASTERY @Sawman @josip10@pitrekk/@Nash#13

Dołączyłem do ligi @goozman błagam tylko nie 19.10.2025, bo mam bardzo długi draft w innej lidze. Zagłosowałem pojawiły się nowe terminy.

4 minuty temu, Bajeczny napisał:

Dołączyłem do ligi @goozman błagam tylko nie 19.10.2025, bo mam bardzo długi draft w innej lidze. Zagłosowałem pojawiły się nowe terminy.

wygląda, że nie obędzie się bez transferów między ligami 2A i 2B - u nas 19.10 nie pasuje Tobie i @JacOps, z kolei 17 i 18.10 nie pasują @Nash#13 i @Raku85. lepszych dat nie mamy. w następnych dniach wyjaśni się sytuacja draftowa w lidze 2B i wtedy zobaczymy kto z kim sie zamieni

Głosowało tylko 8 osób od nas... Z  góry przepraszam też, że tak późno to ogarnąłem... (byłem ni dostępny w weekend)

14 minut temu, Bajeczny napisał:

Głosowało tylko 8 osób od nas... Z  góry przepraszam też, że tak późno to ogarnąłem... (byłem ni dostępny w weekend)

8 z 12 to próba 66% więc już całkiem reprezentatywna :)

@POLISH MASTERY dołączaj proszę do ligi i zagłosuj w ankiecie, @Sawman @josip10@pitrekk jak u Was z dostępnością 17, 18 i 19.10?

To co robimy podmianki jakieś. Mogę spokojnie iść do 2B oni mają w ankiecie 16.10 co dla mnie jest spoko. z Tego co widziałem to ewentualnie  @Winchester  do 2A@goozman - pomożesz mi z tym? 

13 minut temu, Bajeczny napisał:

To co robimy podmianki jakieś. Mogę spokojnie iść do 2B oni mają w ankiecie 16.10 co dla mnie jest spoko. z Tego co widziałem to ewentualnie  @Winchester  do 2A@goozman - pomożesz mi z tym? 

jasne - tylko pasuje spytać @Winchester czy chce podmianki?

zostaje jeszcze @JacOps - Tobie pasowałby draft 16.10?

jest jeszcze jedna osoba na "nie" jeśli chodzi zarówno o 16 jak i 19 w lidze 2B - Michał z ankiety to chyba @maxweber

Dnia 6.10.2025 o 08:05, goozman napisał:

8 z 12 to próba 66% więc już całkiem reprezentatywna :)

@POLISH MASTERY dołączaj proszę do ligi i zagłosuj w ankiecie, @Sawman @josip10@pitrekk jak u Was z dostępnością 17, 18 i 19.10?

19.10 mam już draft 21:00 . 17.10-18.10. jest ok.

Edited by Sawman

a nie można by 19 jakoś wczesniej np. 18?

Edited by Sawman

5 godzin temu, goozman napisał:

jest jeszcze jedna osoba na "nie" jeśli chodzi zarówno o 16 jak i 19 w lidze 2B - Michał z ankiety to chyba @maxweber

Cześć, jeżeli tutaj jest draft 19.10 w wieczornych godzinach to jak najbardziej pomogę 

• Like 1

3 godziny temu, Sawman napisał:

a nie można by 19 jakoś wczesniej np. 18?

wątpię, ten draft może się ciagnąć ponad 3h a ludzie mają często dzieci itp

17 i 18 nie pasuje wg ankiety kolejnym 3 graczom: @Nash#13 @POLISH MASTERY i @Raku85 więc znowu trzeba by myśleć o jakiś transferach z 2B

3 minuty temu, Winchester napisał:

Cześć, jeżeli tutaj jest draft 19.10 w wieczornych godzinach to jak najbardziej pomogę 

u nas jeszcze 17-18 wchodzi w rachubę, więc daj od razu znać jak z tymi terminami u Ciebie

4 minuty temu, goozman napisał:

u nas jeszcze 17-18 wchodzi w rachubę, więc daj od razu znać jak z tymi terminami u Ciebie

pasuje

18 godzin temu, goozman napisał:

nie,  ja (maxweber- Ubuntu) jestem w ankiecie na tak na 16 i 19.10

Dobra, ja się dostosuje. To jest wąż, mogę zagrać dwa drafty na raz. Natomiast Ja 19ego nie mogę wcześniej. 2100 to jest minimum. 

Dnia 10.10.2025 o 18:46, goozman napisał:

no tak, @JacOps pociągnie 2 drafty równocześnie. ewentualnie może trzeba będzie szukać trasferu dla @Sawman

Dam radę :)

• Thanks 1