AIR_MJ 19 Posted August 28, 2012 Witam wszystkich w nowym sezonie Fantasy NBA. Zapisy czas zacząć. Kontynuację 1 ligi już założyłem na yahoo i wysłałem zaproszenia do 7 najlepszych z ubiegłego sezonu. Wpisujcie w tym temacie czy potwierdzacie udział w rozgrywkach 2012/2013. AKTUALNA LISTA UCZESTNIKÓW: 1 LIGA: 1.AIR_MJ 2.Nalesnick 3.cieglo 4.Andrew23 5.Fluber 6.Tizz 7.Pafsen 8.Musli 9.Rigel 10.piotreksuper 2 LIGA: ptb Dariomeus KNT Debiutanci: Masud Zodd Thrain Share this post Link to post Share on other sites
fluber 19 Posted August 28, 2012 Potwierdzam udział Share this post Link to post Share on other sites
Musli 4 Posted August 28, 2012 A co z awansami z FPY#2 ? Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted August 28, 2012 Ja oczywiście potwierdzam. W lidze już się zameldowałem i oczekuję draftu Co do awansów/spadków - była o tym mowa w wątku z zeszłego sezonu i tam czytam, że awansują 3 zespoły (z 2. ligi) a spadną 2 (z 1. ligi). Innymi słowy, równamy do nominalnej liczby 10 zespołów w lidze (z powodu absencji bodajże Zajmona mieliśmy redukcję do 9 zespołów). Czyli: - z 1. ligi spada Dariomeus i knt - z 2. ligi awansują (co najmniej) trzy zespoły Jeśli pokręciłem - prostujcie. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted August 28, 2012 Ja oczywiście potwierdzam. W lidze już się zameldowałem i oczekuję draftu Co do awansów/spadków - była o tym mowa w wątku z zeszłego sezonu i tam czytam, że awansują 3 zespoły (z 2. ligi) a spadną 2 (z 1. ligi). Innymi słowy, równamy do nominalnej liczby 10 zespołów w lidze (z powodu absencji bodajże Zajmona mieliśmy redukcję do 9 zespołów). Czyli: - z 1. ligi spada Dariomeus i knt - z 2. ligi awansują (co najmniej) trzy zespoły Jeśli pokręciłem - prostujcie. Dobrze mówisz cieglo. 3 zespoły z 2 ligi awansują. Share this post Link to post Share on other sites
Pafsen 46 Posted August 29, 2012 Potwierdzam udzial GO HEAT! Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted August 30, 2012 oczywiście że się melduję - to jedyny mój medal jak na razie tylko coś po kliknięciu w link nie bardzo mogę do ligi dołączyć - macie to samo? Share this post Link to post Share on other sites
Musli 4 Posted August 30, 2012 z 2 ligi awansują Musli, Rigel i Piotr Share this post Link to post Share on other sites
fluber 19 Posted August 30, 2012 Ja już jestem w lidze i nie było żadnych problemów:) Share this post Link to post Share on other sites
Tizz 11 Posted August 30, 2012 jahu chwilowo(?) (chyba) zawiesiło opcję dołaczania, w kazdym razie ligi są niewidoczne a linki nieaktywne, mam podobnie, jest czas jeszczze. Share this post Link to post Share on other sites
Rigel 0 Posted September 2, 2012 z 2 ligi awansują Musli, Rigel i Piotr Wywołany do tablicy oczywiście potwierdzam swój udział P.S. W ubiegłym sezonie pełniłem obowiązki komisarza 2 ligi. Jeśli zgłosi się ktoś chętny, który będzie w niej grał teraz, to mogę założyć na ten sezon i przekazać obowiązki :8 Share this post Link to post Share on other sites
pdxpl 1 Posted September 3, 2012 ptb-potwierdzam udzial. w zeszlym sezonie gralem w drugiej lidze Share this post Link to post Share on other sites
Masud 1 Posted September 5, 2012 I ja chętnie bym dołączył do FP jako nowicjusz. Pozdrawiam. Masud. Share this post Link to post Share on other sites
Zodd 0 Posted September 7, 2012 jeżeli jest miejsce to ja z chęcią również bym dołączył do ligi jako nowy gracz Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 13, 2012 Panowie czekam na zgłoszenia! Dobrze by było skompletować przynajmniej 2 ligi. Share this post Link to post Share on other sites
Andrew23 13 Posted September 13, 2012 Mistrzu MJ-u, kolejny raz melduję się w grupie pościgowej Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 13, 2012 Mistrzu MJ-u, kolejny raz melduję się w grupie pościgowej Witam na pokładzie Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 15, 2012 Macie może kontakt z Piotrem? Bo tylko jego brakuje w 1 lidze. Podajcie mi jego login to napiszę do niego, bo nie wiem który z Piotrów jest właściwy Share this post Link to post Share on other sites
Musli 4 Posted September 15, 2012 Macie może kontakt z Piotrem? Bo tylko jego brakuje w 1 lidze.Podajcie mi jego login to napiszę do niego, bo nie wiem który z Piotrów jest właściwy piotreksuper Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 16, 2012 Dzięki za pomoc Musli. Czekamy na odzew Piotrka Share this post Link to post Share on other sites
piotreksuper 6 Posted September 16, 2012 dołączyłem i sorry za opóźnienie,myślałem że inny gracz o nicku piotr gra w jedynce stąd to nieporozumienie;) Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 16, 2012 No to w 1 lidze mamy komplet. Dobrze by było, żeby znalazł się komisarz 2 ligi i ogarną temat. Share this post Link to post Share on other sites
Tizz 11 Posted September 16, 2012 a ile my mielismy lig 2 czy 3? zaczynam sie pomalu jarac tym sezonem, zapewne spadne z ligi Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 16, 2012 Czyli możemy umawiać się na draft Share this post Link to post Share on other sites