AIR_MJ 19 Posted September 16, 2012 Czyli możemy umawiać się na draft Draft na yahoo ustawiłem wstępnie na poniedziałek 15 października o 20.30. Czekam na waszą opinię czy termin Wam odpowiada. Share this post Link to post Share on other sites
Musli 4 Posted September 16, 2012 W ostateczności termin może być, ale wolałbym coś w weekend, np w sobotę, 13 października, godzina dowolna. Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted September 16, 2012 Jak na razie termin moze byc. Zobaczymy jak mi sie wyklaruja pewne zajęcia. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 16, 2012 Ja bym wolał w terminie wcześniejszym, u mnie każdy dzień różnicy ma duże znaczenie. Każda godzina od powiedzmy 20.30 wzwyż mi pasuje. Share this post Link to post Share on other sites
Tizz 11 Posted September 16, 2012 termin na obecna chwilę pasi, aby nie w weekendy Share this post Link to post Share on other sites
fluber 19 Posted September 16, 2012 U mnie jak u Tizza, byle nie weekendy, chociaż to jeszcze zależy które. POniedziałek póki co pasuje Share this post Link to post Share on other sites
Pafsen 46 Posted September 18, 2012 Dla mnie OK. Akurat bede lezal w loziu po operacji ACL'a wiec bede mial mnostwo czasu na przygotowanie Share this post Link to post Share on other sites
Dariomeus 2 Posted September 19, 2012 Potwierdzam udział Share this post Link to post Share on other sites
Rigel 0 Posted September 20, 2012 Termin draftu na dzień dzisiejszy mi pasuje, godzina mogłaby być nawet późniejsza. Mam nadzieję, ze do tego czasu nic sie nie wydarzy. W ubiegłym roku byłem komisarzem drugiej ligi. Jeśli zgłosi się ktoś chętny do przejęcia, to mogę założyć ligę i przekazać obowiązki. Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted September 20, 2012 no to u mnie dupa akurat w poniedzialki mi siatke zorganizowali i to chyba do 21.00 ale na razie na mnie nie patrzcie, moze jeszcze cos wymysle Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 20, 2012 Jak dla mnie może być i o 21.30. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 20, 2012 Ok zmieniłem na 21.30 Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted September 21, 2012 ale pisalem, ze na mnie nie patrzcie ja w sumie moge przeciez na siatke nie pojsc sa rzeczy wazne i wazniejsze a poza tym moze sie jeszcze cos zmieni jezeli wiekszosc na 20.30 bedzie mogla przyjsc to ja sie sprobuje dostosowac Share this post Link to post Share on other sites
Thrain 0 Posted September 21, 2012 Chętnie bym dołączył do ligi jako debiutant w formule FP Share this post Link to post Share on other sites
Rigel 0 Posted September 23, 2012 jezeli wiekszosc na 20.30 bedzie mogla przyjsc to ja sie sprobuje dostosowac Mnie w sumie obojętne, ale nawet wolę 21:30 :8 Share this post Link to post Share on other sites
Pafsen 46 Posted September 25, 2012 Potwierdzam udział Daro - udzial to sobie mozesz potwierdzic ale chyba na zapleczu Ekstraklasy Share this post Link to post Share on other sites
Dariomeus 2 Posted September 28, 2012 Odnośnie draftu to się dostosuję. Pafsen: Ja zaplecze, chyba ostatnio na prawdziwym boisku nie byłeś... Share this post Link to post Share on other sites
fluber 19 Posted September 29, 2012 Można przemyśleć, czy jednak nie zrobić 2 ligi, bo 16 graczy jest chyba jeszcze do przełknięcia... Nowych chetnych w 2 lidze niestety nie widać. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted October 4, 2012 W lidze Keepers na e-nba Spabloo prawdopodobnie zrezygnował i szukam następcy. Oto jego skład do przejęcia: Carlos Boozer Tyson Chandler Landry Fields Pau Gasol Manu Ginobili Devin Harris Dwight Howard Stephen Jackson David Lee Paul Millsap Lamar Odom Rajon Rondo Mo Williams Punktacja identyczna jak u nas. Czekam na chętnych. Share this post Link to post Share on other sites
Pafsen 46 Posted October 4, 2012 Odnośnie draftu to się dostosuję.Pafsen: Ja zaplecze, chyba ostatnio na prawdziwym boisku nie byłeś... No wlasnie bylem i jakos Ciebie tam nie widzialem Share this post Link to post Share on other sites
Musli 4 Posted October 14, 2012 Panowie, pamietajcie, że dziś o 21:30 jest draft ;] Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted October 15, 2012 kosy na sztorc? Share this post Link to post Share on other sites
Tizz 11 Posted October 15, 2012 kosy na sztorc? taki team że niby?! Share this post Link to post Share on other sites