cieglo 30 Posted November 12, 2012 A to ciekawe, o ile w poprzednim tygodniu byłem dość pewny swego o tyle w tym liczyłem się z ogonem tabeli w średniej. Widocznie reszta cisnęła jeszcze słabiej co się w Twoim zestawieniu potwierdza Cóż, pozostaje się cieszyć. Oby tak do końca Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted November 14, 2012 Varejao wariat też nie mogę wyjść z podziwu. Jedna taka lokomotywa znikąd może czasami pociągnąć całkiem średni składzik. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted November 15, 2012 Potrzebuję dobrego SG. Do oddania mam nawet Gortata, do rozważenia także inne propozycje. Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted November 19, 2012 cieglo - Ty maniaku gratki trzeciego z rzędu liderowania (wg średniej) Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted November 19, 2012 Dajcie mi dobrego SG to będzie lepiej Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted November 19, 2012 Dajcie mi dobrego SG to będzie lepiej Nawet jakbym miał to bym nie dał. "bij miszcza" Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted November 26, 2012 No Panowie, poczułem dno. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted November 26, 2012 Panowie, to się zaczyna nudne robić ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted November 26, 2012 Spokojnie, MJ jest blisko kilku innych też pilnuje dystansu a Twoja przewaga nie jest aż tak wielka także gratki póki co i spokojnie, nic jeszcze nie jest roztrzygnięte Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted November 27, 2012 Nie chodzi mi o przewagę a fakt notorycznego zdobywania statuetek Jeszcze czegoś takiego nie przeżywałem, jestem ogromnie szczęśliwy Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted November 27, 2012 cieszymy się Twoim szczęściem szczególnie jak popatrzyłem dzisiaj co moja ekipa wyprawiała Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted November 29, 2012 Rigel to gra czy niekoniecznie? Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted November 29, 2012 Rigel to gra czy niekoniecznie? Widać, że gra bo zrobił 7 ruchów na FA. Ale może sam się wypowie w temacie... Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted November 30, 2012 Gra, gra pilnuje tych dwoch bo od czegoś się w końcu musze odbić kurde, a mi jak jakoś idzie w H2H to znowu wali sie w FP W poprzednim sezonie było na odwrót, ekhh Share this post Link to post Share on other sites
Nalesnick 0 Posted December 3, 2012 a ten tydzień dla Flubera gratki a Ty cieglasty chyba masz nową motywację Share this post Link to post Share on other sites
fluber 19 Posted December 3, 2012 To pokazuje tylko dysproporcję pomiedzy moimi rezerwowymi a starterami. Pierwszy tydzień zacząłem grać tylko i wyłączeni pierwszym składem i od razu widać efekty. Teraz zacieram tylko rączki na powrót Rubio:) Edit: Niby za 2 tygodnie ma wrócić Gordon jeszcze, ale pewnie zagra dopiero jak będzie mógł zostać wytrejdowany:) Share this post Link to post Share on other sites
Pafsen 46 Posted December 3, 2012 Kurcze - taz tak mam. Tylko jak wystawiam tylko starteoq ktorys z rezerwowych zaraz jakas zyciowke wykreca... I wraca do skladu Share this post Link to post Share on other sites
fluber 19 Posted December 4, 2012 Wymienię Mayo za gracza o jakieś 10 FP lepszego lub kontuzjowanego z jeszcze większym potencjałem, który nie ma na imię Andrew. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted December 5, 2012 A co dorzucasz? Szeroki uśmiech? :-) Share this post Link to post Share on other sites
fluber 19 Posted December 5, 2012 Masz na starterze Shveda i śmiejesz się z Mayo? W nocy było mnóstwo fantastycznych wyników, niestety nie u mnie. Dobrze, że chociaż Andrew oszczędzał wczoraj George'a:) Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted December 5, 2012 Co do Rosjanina to jego pozycja rośnie, zobaczymy za jakiś czas. A śmieję się nie z Mayo a z propozycji wymiany :-) Share this post Link to post Share on other sites
fluber 19 Posted December 5, 2012 Tak, tak i Henderson wyzdrowiał, drżymy:) A tak na poważnie to jestem ciekawy, czy brak dobrego SG przy tak mocnym składzie może pozbawić Cię wygranej:) Share this post Link to post Share on other sites
Andrew23 13 Posted December 5, 2012 Dobrze, że chociaż Andrew oszczędzał wczoraj George'a:) Całe szczęście to była jedyna liga w której George'a nie wystawiłem, a mam go w pięciu teamach Dziś pewnie wróci do składu...i zrobi coś koło 15 FP Share this post Link to post Share on other sites