Jump to content
goozman

Liga Roto Keeper - Sezon 2017/2018

Recommended Posts

Już nie pamiętam dokładnie, jak zrobiłem, więc niech zostanie, jak jest, czyli Nwaba :)

Dnia 28.01.2018 o 14:57, goozman napisał:

wrzucam tabelkę na średnich troszkę wcześniej niż zwykle ale wypadnięcie Cousa u lidera może być jeszcze punktem zwrotnym tego sezonu :) aktualne rostrery rozesłałem w priwach

rotk.jpg

minął miesiąc i to co przez cały sezon wydawało sie niemożliwe - powoli, po stracie Cousinsa i Walla, staje się faktem - nasz zeszłoroczny mistrz @Jurek Furtak przestaje liderować zarówno w totalach jak i średnich a na prowadzenie wysuwają się Ssaki Ciechanów. @fluber skoczył w średnich aż o 9 punktów roto i z tak grającym AD może być ciężko go dogonić. dziwnie spuścił z tonu @Benon i w efekcie tego może stracić nawet brąz bo @jordan20 jest coraz bliżej na średnich

keep.jpg

• Like 1

A czy Benon przypadkiem nie stracił Porzingisa i Butlera? Bo to spuszczenie z tonu w takiej sytuacji wcale nie wydaje się być dziwne.

7 godzin temu, fluber napisał:

A czy Benon przypadkiem nie stracił Porzingisa i Butlera? Bo to spuszczenie z tonu w takiej sytuacji wcale nie wydaje się być dziwne.

to nie jednosezonówka - przecież mógł handlować, sam bym mu słuzył pomocą :)

Mógł, czy nie mógł?

Pewnie że mógł...

Ale to są keeperzy, na własnej piersi wychodowani... :-)

Żal chłopaków tak na tułaczkę w wielki świat wysyłać - przywiązałem się i jakoś tak się sentymentalny zrobiłem...:$

Poczciwe z nich chłopy - nie miałem serca...

Pozdrawiam

Nie szkodzi, tym lepiej dla mnie. Poszedłem all-in i może się uda:)

@fluber utrzymał prowadzenie i zasłużenie wygrywa lige z najwiekszą różnicą punktową do drugiego miejsca w 4-letniej historii naszej ligi. brawo! gratki też dla @Jurek Furtak, który gdyby nie kontuzje Cousinsa i Walla wydawał się pewniakiem do repeatu zeszłorocznego mistrzostwa & @Benon za utrzymanie się na pudle. @mikrofalowka do roboty bo po raz drugi z kolei przytankowałeś po 16kę a nie o to w tym formacie chodzi :)

rotokeep.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

Dzięki za ciekawy sezon :) drugi sezon w projekcjach wypadam tragicznie, a kończę w górnej połowie tabeli :D jestem zadowolony z tego sezonu, bo po drafcie (i po kontuzji Haywarda) myślałem, że miejsce w top10 będzie sukcesem, a udało się skończyć nawet na 7.pozycji :) oby w przyszłym roku poszło mi lepiej, bo choć dwa ostatnie sezony były dobre, to czuję, że stać mnie na więcej ;)

Gratulacje dla medalistów. U mnie tylko czwarte miejsce, a wystarczyło w ostatni miesiąc jakiegoś jeszcze wysokiego pobrać i była szansa nawet na srebro, bo kilka punktów było spokojnie do zdobycia w kategoriach wysokich graczy (FG%, REB, BLK).

• Thanks 1

Mój pierwszy medal na sznurówce, łzy wzruszenia odbierają mi mowę;(

Strach pomyśleć, jaka byłaby przewaga, gdyby się Curry nie połamał:)

Ja się chyba nie nadaje do tej formy rozgrywki fantasy. W H2H i Roto zauważam z roku na rok moje małe postępy, jednak tu jest inaczej. Rok w rok zamykam tyły i nie mam pomysłów jak z tego wyjść. Oczywiście się nie poddaję i za rok celuje znacznie wyżej, także jeśli ktoś marzy o miejscu w środku tabeli. Uważajcie! Jestem głodny sukcesów :)