Jump to content
Sign in to follow this  
bulek

Deklaracje - sezon 2018/19

Recommended Posts

gram grałem w lidze "Sznurowadlo roto budzetowka 3" poprzednio 

OK, składy już są na forum. Niebawem ogłoszę kolejność draftu rookiech, to już w najbliższych dniach.

Co do nowych - nie ukrywam, iż następca BigSosny będzie miał o tyle trudno, gdyż nie odziedziczył po nim nawet picku. Znacznie łatwiej będzie miał następca Gerarda, gdyż przejmie skład po prostu gotowy. A przy dwóch rezygnujących sens minidraftu jest znikomy. Choć nie wiem jeszcze jak z Ronniem, możemy poczekać, pytanie jak długo? Na brak chętnych nie narzekamy, więc długie zwlekanie nie ma sensu, jeśli się nie zgłosi, robimy minidraft i tyle.

Co do wartości ligi, to najlepiej byłoby, żeby nowi wprowadzili nową jakość, chodzi mi tu o szeroką pojętą aktywność, może zwiększy się liczba trejdów? Na to liczę.

Na razie z chęcią wysłucham opinii ludzi, co robimy, ile czekamy na Ronniego? No i, czy robić minidraft? Skład Ronniego jest jak wiadomo bez zarzutu, Gerarda podobnie, nic tylko przejąć, zejść z salary i grać, ale BigSosna ma za dużo zawodników o niskiej wartości...

Podjąłem decyzję, że na Ronniego czekamy do końca lipca. Miesiąc trzeba mieć na ewentualny minidraft, a we wrześniu draft rookiech. W ten sposób na wszystko starczy nam czasu.

Witam, w razie wolnego miejsca jestem chetny do gry.

Witam w razie wolnego miejsca zglaszam sie do gry.