kyle winchester 0 Posted August 24, 2014 Don't Wake Me Up w tym roku także zgłaszam swój udział !! Share this post Link to post Share on other sites
przem_pretor 0 Posted August 26, 2014 Możecie mnie ziomle wpisać Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted August 26, 2014 Po raz ostatni przypominam, że bez identyfikacji drużyny nie jestem w stanie potwierdzić zgłoszenia. Jeśli wpisujecie w tym wątku - wskazujcie siebie na liście z pierwszego posta. Jeśli jesteście nowi w tych rozgrywkach - wpisujcie się bezpośrednio na liście rezerwowej. Na koniec organizacji po prostu zamykam listę więc w Waszym interesie jest by znaleźć się wśród potwierdzonych. Share this post Link to post Share on other sites
Gerard 15 Posted August 27, 2014 To i ja jeszcze zagram. Share this post Link to post Share on other sites
Kubamessi 0 Posted August 27, 2014 Zabrze Packers, potwierdzam udział Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted August 27, 2014 Wpisz się na listę rezerwową kolego. Share this post Link to post Share on other sites
frami 0 Posted September 1, 2014 potwierdzam udzial Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 2, 2014 Frami, to nie MP a inne rozgrywki. Jeśli - poza MP - chcesz zagrać i tutaj - wpisz się na listę rezerwową w odrębnym wątku. Share this post Link to post Share on other sites
evitacre 12 Posted September 2, 2014 bede grał, Hard Boiled jak ostatnio Share this post Link to post Share on other sites
Andrew23 9 Posted September 4, 2014 Od h2h na sznurówce się planowanie udziału w ligach zaczyna , gram oczywiście Share this post Link to post Share on other sites
szogo 2 Posted September 4, 2014 Pogromcy Donków również zagrają Share this post Link to post Share on other sites
MKA 8 Posted September 4, 2014 moze by powoli zakladac przynajmniej ta pierwsza lige Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 5, 2014 moze by powoli zakladac przynajmniej ta pierwsza lige Czy można to traktować jako nieśmiałe zgłoszenie na komisarza 1. ligi? Share this post Link to post Share on other sites
MKA 8 Posted September 5, 2014 mysle ze komisarzem powinien byc ktos z wiekszym stazem w pierwszej lidze a nie debiutant, tym bardziej ze uznanych marek w pierwszej lidze nie brakuje, ale jak nie ma innych chetnych to nie widze problemu Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 5, 2014 Ok, piszę to w kontekście Twojego apelu by zakładać już ligę na yahoo - bez komisarza nie jest to naturalnie możliwe. Umówmy się tak, że jeśli do końca dzisiejszego dnia nie zgłosi się żaden inny chętny do prowadzenia Waszej ligi - stanowisko komisha obejmujesz Ty i jedziecie z gruzem PS. Resztę spraw dot. Waszej ligi będziecie uzgadniać już w dedykowanym wątku, który założę wkrótce. Share this post Link to post Share on other sites
Evilian 0 Posted September 9, 2014 Byłem na wakacjach i nie widziałem przypomnienia, ale jestem, gram dalej w 2 lidze aby podbić serca moich fanów . Dallas Crusaders! Share this post Link to post Share on other sites
GRB 34 Posted September 9, 2014 A kiedy mija termin zgłaszania się do rozgrywek? Bo nic o tym nie widzę w pierwszym poście. Wkurza mnie zamulanie ze zgłoszeniem ze strony moich nowych rywali. Od razu budzi to podejrzenia co do ich przyszełgo zaaangażowania w rozgrywki, a nic tak nie psuje zabawy jak olewający manager. Potępiam oficjalnie. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 9, 2014 I co z tą 1 Ligą ? Miała być już założona... Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 28 Posted September 9, 2014 Zapisy rozpoczęliśmy wcześnie, to trzeba przyznać. Nad deadlinem się nie zastanawiałem ale myślę, że czekanie dłużej niż do końca września nie ma sensu. Kto się do tego czasu dopisze - wchodzi do gry. Luki uzupełnimy z listy rezerwowych. PS. Kto ma kontakt ze żmijorem mógłby go zmolestować. Liga pierwsza jest kluczowa bo w przypadku ubytków wyzwala przetasowania potencjalnie we wszystkich poziomach niżej. Swoją drogą, od kiedy pamiętam żmijor dopisuje się późno/w ostatniej chwili ale podczas gdy chyba problemów nie sprawia. PS2. Komishem w 1. lidze zostaje MKA. Wkrótce powstanie właściwa liga. PS3. Osób niepotwierdzonych czy luk wynikających z olewactwa naliczyłem 42. Na liście rezerwowych mamy póki co 12 osób więc na tę chwilę 3. ligi praktycznie nie mają szans działania w proponowanym kształcie. Czekamy na kolejnych chętnych. Edit. Odnowiłem ligę z zeszłego sezonu. Po dołączeniu MKA przekażę mu obowiązki i się ulotnię. On zaprosi pozostałe drużyny. Do niego należy też założenie wątku organizacyjnego - jeśli będzie się obijał - wiecie co zrobić Share this post Link to post Share on other sites