cieglo 30 Posted September 6, 2008 W tym temacie zbieramy chętnych na rozgrywki w formule points only. W razie potrzeby będziemy tutaj wyjaśniać też różnice pomiędzy h2h a points only. Ilość osób może być całkiem duża - na e-nba.pl gra bodajże 18 osób w jednej z lig więc wszystko zależy od zainteresowania. ------------------- Lista uczestników: 1. cieglo 2. Chicken 3. Dariomeus 4. AIR_MJ 5. goozmen 6. gimmie 7. .KB 8. Pafsen 9. Bart 10. Andrew23 Share this post Link to post Share on other sites
Chicken 14 Posted September 8, 2008 Tutaj też mogę zagrać, chociaż jeśli będzie więcej chetnych i ktoś miał by odejść z kwitkiem to odpuszczę Share this post Link to post Share on other sites
GRB 34 Posted September 8, 2008 Ja zaś olewam, wystarczy e-nba w tej formule. Buzi! :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
Dariomeus 2 Posted September 9, 2008 Witam wszsystkich po dłuzszej przerwie. Ja chętnie wchodzę w ten temat:) Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 9, 2008 Z checia zagram, najlepiej na zasadach e-nba. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 9, 2008 Powitać nowego usera Oczywiście będę chciał powielić model e-nba. Rozumiem, że nie jest oparty na ustawieniach domyślnych? Z drugiej strony, jeśli będą chętni do przedyskutowania tego modelu to nie wykluczam innej konfiguracji. Mi osobiście ustawienia z e-nba odpowiadają, ale i tam pojawiały się głosy, że zbyt duży jest wpływ statystyk typu asysta, blok czy przechwyt na ogólny wynik. Może warto to zmienić? PS. Pod jakim nickiem jesteś na e-nba? W której lidze grasz? GRB: myślę, że jeśli zrobi się tutaj mały tłok to i Twoje deklaracje o olewaniu sznurowadla w points only diabli trafią Share this post Link to post Share on other sites
GRB 34 Posted September 9, 2008 Nie, raczej nie trafią. Gram w sznurowadle h2h, w points only na e-nba.pl i jeszcze h2h wśród fanów Magic z realgm.com (polecam śledzenie draftu, który własnie trwa na tej stronie). Jako ostatnią ligę pewnie wybiorę jakąś publiczną rotisserie, o ile w ogóle jakąś wybiorę. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 9, 2008 Witam wszystkich! Na e-nba gram w FBL#1 pod nickiem air_mj tak jak tutaj. Model e-nba nie jest oparty na ustawieniach domyslnych. W razie potrzeby moge byc komisarzem naszej ligi bo moge latwo powielic ustawienia z e-nba , nie ma problemu bo gram w FB juz pare lat. Statystyki na e-nba sa bardzo dobre bo promuja wszechstronnosc graczy i obrazuja ich prawdziwa wartosc. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 10, 2008 AIR_MJ: podejrzałem wczoraj e-nba i faktycznie znalazłem Co do ustawień ligi to jak najbardziej przyda się nam pomoc, tym bardziej, że ta formuła - wzorem e-nba - jest fajnym punktem wyjścia dla - nazwijmy to - imprez towarzyszących. Chodzi mi o rankingi, graczy tygodnia/miesiąca/sezonu - tym zająć się mogę ja, może nawet wesprze nasz nadworny statystyk goozmen. Jeśli Ty zajmiesz się komisarzowaniem to git. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 10, 2008 W razie potrzeby sprostam zadaniu komisarzowania, juz trenowalem w zeszlym sezonie Ale musimy zebrac jeszcze paru graczy by liga była ciekawsze... Czekamy na kolejnych playerow. Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 11, 2008 Oczywiście teraz jest nas za mało by rozpoczynać rozgrywki i też mam nadzieję, że pojawi się jeszcze parę osób. Nie wiem jaka jest optymalna liczba uczestników dla tej formuły, ale strzelam, że musimy przebić się przez dziesiątkę. Wtedy też wystartujemy. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 11, 2008 10 osób to optymalna liczba, 12 max Share this post Link to post Share on other sites
goozman 384 Posted September 12, 2008 co mi tam - tez sprobuje. dopisuj mnie Cieglasie Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 12, 2008 Zrobione, jeszcze jakieś 5-7 osób i można zamykać ligę. Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 24, 2008 Założyłem naszą ligę FB points(08/09) Wstępnie zaproponowany termin draftu: * Sobota, 18 października, godz. 21:00 ID Ligi: 8287 (hasła każdy dostanie na GG/pocztą) Liga opiera się na zasadach z e-nba. Max 10 graczy, więc mamy jeszcze 5 wolnych miejsc. Share this post Link to post Share on other sites
gimmie 0 Posted September 24, 2008 witam jestem juz na juhu. I gram z Wami. Dzieuje Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 25, 2008 Dopisany gimmie. Ja też już dołączyłem do ligi, dzięki za namiary Wstępnie data i godzina draftu wydają się ok, ale chyba trudno przewidzieć co będzie za 3 tygodnie. Share this post Link to post Share on other sites
Chicken 14 Posted September 25, 2008 Ja będzie nas tylko sześciu to chyba sobie darujemy tą ligę? Share this post Link to post Share on other sites
AIR_MJ 19 Posted September 25, 2008 Spokojnie do draftu jest czas, na pewno chętni się pojawią Share this post Link to post Share on other sites
Dariomeus 2 Posted September 25, 2008 Ja mam wstępnie jednego chętnego:) Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 25, 2008 No to na co czeka? Niech się wpisuje i dołącza do ligi Myślę, że tą dziesiątkę uzbieramy. Share this post Link to post Share on other sites
.KB 0 Posted September 28, 2008 jesli mozna to z przyjemnoscia zagram. doswiadczenie niemal zerowe - jedna liga na nba.com Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 28, 2008 Dopisuję Cię do listy. Namiary na ligę wysyłam Ci w imieniu naszego komisarza (AIR_MJ) na pw. Zmieniam dodatkowo ilość miejsc na 10. Zbieramy zatem - zgodnie z sugestią komisarza - tyle osób i zamykamy ligę. Jeśli zainteresowanie będzie większe, pomyślimy o powiększenu liczby osób do 12, a w skrajnym przypadku o kolejnej lidze w tej formule. Stan na chwilę obecną to 7 osób. Czekamy więc na kolejne 3 osoby i ogień Share this post Link to post Share on other sites
cieglo 30 Posted September 29, 2008 Po dodaniu Pafsena pozostaje nam zorganizować dodatkowo dwie osoby i można zamykać ligę. Dane w imieniu komisarza wysłałem na pw. Share this post Link to post Share on other sites